Wat we doen

Voorpost streeft naar de hereniging van Vlaanderen en Nederland. We willen als volk onze etnische en culturele eigenheid behouden. Wij richten ons op onderstaande grote problemen.

Voorpost wordt geleid door gedreven vrijwilligers. De leden zijn afkomstig uit alle geledingen uit de Vlaamse en Nederlandse maatschappij. Liefde voor het volk staat voorop, liefde voor Vlaanderen en Nederland is de drijfveer.

Hier en aan de overkant

De belgische staat

Ruim 6 miljoen Zuid-Nederlanders, de Vlamingen, leven noodgedwongen in de Belgische staat. Door ingewikkelde constructies en wetgeving wordt die Belgische staat bijeen gehouden. Een onafhankelijk referendum voor onafhankelijkheid van Vlaanderen wordt structureel geblokkeerd door de machtsstructuren binnen diezelfde Belgische staat. In het huidige Nederland is er veel te weinig aandacht voor de Vlamingen. Dit heeft tot gevolg dat veel Vlamingen in een onbestuurbaar land leven dat ten koste gaat van de welvaart en de Vlaamse en Nederlandse identiteit wordt bedreigd.

Lees meer

Islamisering

Verreweg de grootste groep immigranten van de afgelopen decennia zijn islamieten. Aanvankelijk stelden zij zich nederig op maar doordat zij met zoveel mensen hier aanwezig zijn, voelen zij zich sterk genoeg om eisen te stellen. Islamisering zien we vooral in de politiek terug. De islam heeft veel intolerante elementen, maar de huidige machthebbers steken hun kop in het zand. Moskeeën schieten als paddenstoelen uit de grond, halal maaltijden op scholen worden ingevoerd en Pasen en kerst worden vervangen door Suikerfeest en ramadan.

Lees meer
Islamisering
Omvolking

Omvolking

Sinds de jaren 60 van de vorige eeuw kiezen de machthebbers voor ongecontroleerde immigratie. Nederlanders worden gestimuleerd om weinig kinderen te krijgen, terwijl ons Europa worst overspoeld met immigranten met desastreuze gevolgen. In de Nederlanden is inmiddels 20% van de bevolking van niet-westerse origine. Onze mensen voelen zich niet meer thuis in eigen land. Onze cultuur en tradities verdwijnen en grote steden lijken op Afrikaanse enclaves.

Lees meer

Plaasmoorde

Sinds het ANC van Nelson Mandela aan de macht is in Zuid-Afrika zijn er al ruim 3000 blanke boeren vermoord op hun eigen erf, de plaas. De moorden worden uitgevoerd door zwarte aanhangers van het ANC, opgehitst door hun partij. De overheidsdiensten in Zuid-Afrika treden nauwelijks op. De blanke boeren voelen zich ernstig bedreigd, terwijl de internationale gemeenschap wegkijkt. De boeren in Zuid-Afrika zijn van oorsprong Nederlands. Het is daarom stuitend dat de Nederlandse regering geen aandacht heeft voor hun situatie.

Lees meer
Plaasmoorde