Islamisering

IslamiseringVerreweg de grootste groep immigranten van de afgelopen decennia zijn islamieten. Aanvankelijk stelden zij zich nederig op maar doordat zij met zoveel mensen hier aanwezig zijn, voelen zij zich sterk genoeg om eisen te stellen. Islamisering zien we vooral in de politiek terug. De islam heeft veel intolerante elementen, maar de huidige machthebbers steken hun kop in het zand. Moskeeën schieten als paddenstoelen uit de grond, halal maaltijden op scholen worden ingevoerd en Pasen en kerst worden vervangen door Suikerfeest en ramadan.

Voorpost betoogt voor de vrije meningsuiting

13/06/2021
Bijna duizend mensen liepen mee met de betoging tegen de inperking van het recht op vrije meningsuiting.
Onlangs zijn vier Voorpost activisten veroordeeld voor het dragen van een spandoek in Mechelen met de tekst ´stop islamisering´. Uiteraard wordt dit nog aangevochten in een hoger beroep. Voor Voorpost was de maat vol en organiseerde daarom een betoging in de stad van ‘liberaal’ Bart Somers. Deze betoging werd door tal van organisaties gesteund. Voorpost zette zelf vanuit Vlaanderen en Nederland bussen in om de mensen te vervoeren.

De stoet trok door het centrum van Mechelen. Vooraan in de betoging werd het spandoek ‘stop islamisering’ gedragen door vier activisten in gevangenisplunje. Veel kopstukken van de grootste nationalistische partij in Vlaanderen waren ook aanwezig.

Actie tegen discriminatie bij BuSoschool ‘t Lommert in Schoten

07/06/2021
Discriminatie op de BuSo school ‘t Lommert in Schoten. Leerlingen die grootkeuken volgen worden verplicht om ook van het klaargemaakte halal eten te proeven, moslim of niet. Weigert men dan krijgt men straf. Wanneer men echter ‘gewoon’ eten klaarmaakt en er zit bv gehakt in verwerkt worden de moslimleerlingen niet verplicht om daarvan te eten. Niet-moslimleerlingen worden dus gediscrimineerd.

Deze morgen trok Voorpost met spandoek en pamfletten naar de schoolpoort om te protesteren tegen deze discriminatie. De directie verwittigde de politie die spandoek en pamfletten in beslag nam. Een proces-verbaal werd opgemaakt. De leerling, 13 jaar, van wie men dacht dat hij de aanstoker was werd de toegang tot de school ontzegt en werd naar huis gestuurd. Totaal onverantwoord en onterecht vinden we. We volgen dit verder op de voet.

Voorpost voert actie bij belgische ambassade in Den Haag

29/05/2021
Voorpost heeft actie gevoerd bij de belgische ambassade in Den Haag. De Mechelse correctionele rechtbank heeft afgelopen week vier activisten van Voorpost veroordeeld tot zes maanden cel voor ‘het aanzetten tot haat en geweld’. Het ging om het tonen van het spandoek met als opschrift ‘Stop Islamisering’. Het viertal voerde in mei 2020 actie op de Grote markt van Mechelen tegen de islamisering.

Activisten van Voorpost Nederland hebben bij de belgische ambassade in Den Haag actie gevoerd uit protest tegen de veroordeling en uit solidariteit met onze Vlaamse kameraden. Voor de ambassade werd een spandoek ontrolt met de tekst ‘stop islamisering’ en heeft actieleider Florens enkele woorden gesproken.

Deze strafrechtelijke veroordeling van de vier Voorpost activisten tart elke verbeelding en is een regelrechte aanval op de vrije mening en het recht op actievoeren. Uit protest tegen de veroordeling heeft Voorpost een manifestatie aangekondigd. Deze zal plaatsvinden op zondag 13 juni.

Voorpost voert bij Songfestival actie tegen gendergekte

22/05/2021
Voorpost heeft bij het Songfestival in Rotterdam actie gevoerd tegen de gendergekte. Het Songfestival is verworden tot een links-liberaal project dat gendergekte propageert en traditionele waarden aanvalt. Belachelijk maken van culturen, nog nauwelijks zingen in de eigen taal, gendergekte, onzedelijk gedrag, drugsgebruik, antiblank racisme, de lijst van anti-Europese haat wordt langer en langer. Hoe meer men diversiteit propageert, hoe minder ruimte men laat voor verschillen…

Het thema van de manifestatie was “bescherm onze gezinnen”. In zijn toespraak hekelde actieleider Florens de ‘woke-cultuur’ en noemde hij enkele voorbeelden uit het dagelijks leven waar hij mee te maken kreeg. Afgewisseld met enkele Nederlandstalige nummers nam Rijnmonds kringleider Micha het woord. Zijn bijdrage ging over de seksualisering van de maatschappij.

De manifestatie is rustig verlopen.

Terug naar Wat we doen