Wie we zijn

Wij zijn een beweging met meer dan duizend mensen die strijden voor het behoud van ons volk, onze cultuur en identiteit. Wij zijn actief in Nederland, Vlaanderen en Zuid-Afrika waar we actie voeren en mensen samen brengen.

Onze inzet beschermt en versterkt het nationaal bewustzijn. We strijden voor een onafhankelijk Vlaanderen en hereniging met Nederland, demonstreren tegen immigratie en organiseren protestmanifestaties voor de vrijheid van meningsuiting. Wij staan voor de bescherming van de rechten van onze eigen etnische bevolkingsgroep.

Met onze beweging kunnen we een vuist maken tegen de omvolking. We weten hoe we het beste actie kunnen voeren en onze aanhangers kunnen mobiliseren. Dit doen we namelijk al meer dan veertig jaar.

Onze ideeën

Onze ideeën

De nationalistische vereniging Voorpost, opgericht in 1976 is een Heel-Nederlandse actiegroep met activiteiten in het huidige Nederland, Vlaanderen, Zuid-Vlaanderen en Zuid-Afrika, Voorpost is niet partijpolitiek gebonden, niet gesubsidieerd en dus geheel onafhankelijk. Statutair beoogt Voorpost de behartiging van de belangen van al wie kan worden beschouwd als te behoren tot de Nederlandse etnische gemeenschap. Voorpost is in de eerste plaats dus Nederlands, ja meer zelfs: Heel-Nederlands.

Lees meer

Onze werkwijze

De hoofdactiviteit van Voorpost is actievoeren. Maar we sturen geen mensen de straat op zonder scholing. Daarnaast werken we voortdurend aan het onderlinge vertrouwen.

Lees meer
Onze werkwijze